Rólunk

A Pentstar Service Kft 1995-ös alapítása azóta hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő vállalata a finomítói, vegyipari és energetikai ipari beruházások kivitelezésének területén.
A cég fejlődésében jelentős mérföldkövet jelentett a 2018-as év során megvalósult tulajdonosi körben bekövetkezett változás, mely még stabilabbá és erősebbé tette a Pentstar Service Kft. jelenlegi helyzetét a piacon.
A cégünk szakmai megbízhatóságának egyik alappillére a tapasztalt és képzett szakembergárda, a vezetőség nagy hangsúlyt fektet a munkavállalók elégedettségének megtartásában illetve, annak növelésében.
Gépész kivitelezői feladataink évről-évre gyarapodnak, melynek köszönhetően mára az energetikai-, vegyipari-, és olajiparban számos referenciával és egyben gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk az ipari üzemek és részegységeik felújításához és karbantartásához kapcsolódó technológiai gépészeti szerelési munkákban. A teljesség igénye nélkül néhány példa: hőközpontok-, kazánok szerelése; nyomástartó edények-, tartályok gyártása, - karbantartása, - javítása; acélszerkezetek gyártása, -hegesztése; olaj- és gázipari csővezetékek szerelése, valamint ipari berendezések, gépek, készülékek szerelése, - karbantartása, - javítása.

A vevői igények rugalmasabb és gyorsabb kielégítése érdekében az ország 2 régiójában is rendelkezünk telephellyel: Százhalombattán (mely egyben a cég központja is ) és Tiszaújvárosban.

© 2018 PentStar - Minden Jog Fenntartva.